Tekst: Hilda, Henning og Sven, Foto: Hilda og Sven

Hejja bloggen!

20150313_112254

Da sitter Multisport på bussen på vei til Rainbow Beach. Vi har nå vært to dager i Emu Park. Emu Park er det mest øde strøket vi har vært på så langt, men det har absolutt ikke vært en skuffelse. Vi besøkte krokodillefarm med flere turistattraksjonspriser i baklommen (Koorana Croc Farm). På krokodillefarmen fikk vi se mye mer enn det vi hadde forventet. Vi ble tatt imot av en utadvendt og engasjert guide i parken, som gjorde visitten mer underholdene og interessant. Under visitten fikk vi oppleve klekking av ett krokodilleegg, et forsøk på å fange en krokodille, mating av krokodiller og se krokodiller i mange ulike størrelser.

Hvor finnes det noe å bite

Samtidig som vi så på krokodillene, fortalte guiden om bakgrunnshistorien til mange av dem, noe som gjorde det hele veldig interessant. Tilslutt valgte noen å kjøpe seg ekte krokodillekjøtt, som ikke var en skuffelse.

IMG_9204

Etter guidingen gikk tiden til å utforske den lille bygda vi var i. Etter vi hadde spist lunsj i parken, dro vi til stranda, som var hardt preget av syklonen. Vi rakk også et lite besøk til hjemstedet til guiden vår, Rod, nemlig båten hans som han har levd i de siste 11 årene. Der fikk vi høre på den inspirerende og eventyrlige livshistorien hans, som gjorde store inntrykk på elevene. Les mer om livsseileren!

rod1

Som sagt går turen nå til Rainbow Beach, der vi skal få oppleve kritthvite strender med padling på menyen. Bildegalleriet er i hovedsak viet The noble art of Chicken crushing.

 

Xoxo multisport