Etter en avslappende gårsdag var gjengen i dag klar for og utforske hva Valencia hadde å by på. Vi hoppet på turistbussen og ble kjørt igjennom byen. Dette var en super måte å se byen på og vi fikk sett det meste.

IMG_6811

Da vi hoppet av bussen etter endt runde, samlet det seg masse mennesker i sentrum av byen som var kommet for å se starten på den store vårfesten, Las Fallas. Det hele startet med et kanonskudd, og fyrverkeri og glitter fulgte så etter. Hver mars feirer byens innbyggere starten på våren, spiser mye paella og store dukker i flotte kostymer blir satt opp i byen. Vi traff også på noen fine jenter som var ikledde disse kostymene. Byen har begynt å lade opp til vårens festligheter og stemningen i byen var på topp.

 

DSC_3942

Videre måtte vi teste ut den populære spanske retten; tapas! Vi fant oss dermed en fin restaurant hvor vi fikk smake på masse forskjellige godsaker. Etter det store måltidet var det godt å ta en liten pause på en benk i byparken med en deilig is.

IMG_6869 IMG_6870 IMG_6877

På kvelden koste vi oss med strikketøyet, gode bøker og en runde Alias. Her var det mange gullkorn og hente, blant annet Amanda sitt. Hanne forklarer «Det er godt, kaldt og du spiser det gjerne på sommeren. Vi spiste det i dag, og du kan ha det på pinne.» Amanda tenker seg godt om før hun utbryter entusiastisk: «Kylling på pinne!». Det er godgjengen sin det!

DSC_3959

Nå nærmer det seg køya, for i morgen skal vi ut på nye eventyr!