Det er rart hvor fort det går- plutselig skal man bare hoppe i fallskjerm.

Vi sto opp i gryotta for å komme oss på ferja fra Wellington på Nordøya til Picton på Sørya. Om Wellington kan vi fortelle ved neste wifi.  Men visste ikke at ferjene lå 90 minutter etter skjema pga stormen i Cook Strait to dager før. Da vi kom til hovedstaden pisket regnet mot bilruta i bøttevis. Og ferjene ble stanset i 8 meter høye bølger. Så der sto vi på kaia med mye tid å slå ihjel. Kikket på hester, tid for en rullings for noen, kastet stein i havet og sov.

Bedre å sove på ferja, og det tok tre timer. En flott fjordtur gjennom the Marlborough sounds. Køyr i land når mannen vinkar og ikkje før. Lunsj på gresset i Picton. Ferdigoppskåret brød og Nutella gjør susen, kanskje med en ingefærøl hvis man slår på stortromma.. Kjøre mer bil. På grassat svingete veier, og Beth frasier seg sin rett til å være sjåfør. «You drive, Nute, ’cause I know it will make you happy!»

Og så, omsider, mens det har blitt rikelig tid til å glemme hva som står på programmet denne dagen, er vi plutselig på Abel Tasman skydive, og siden vi er forsinka, blir de første dirigert rett fra minibussen, opp i de freover she kjeledressene og opp i flyet. Det tar kanskje bare et kvarter. Dette har de drevet med i mange år, ikkeno å vente på. All erfaring tilsier nok at det er best å komme seg avgårde før angsten tar en!

Spente skuer vi opp mot 16500 fot, og finner ut at en nesten usynlig prikk 5000 meter oppe i lufta er Tommy. Vi ser for oss ansiktsutrykket for vårt indre øye, fullstendig klar over at ingen av oss vil se spesielt kontrollerte eller avbalanserte ut når det er vår tur..

Det går slag islag, overlykkelige folk kommer vandrende inn fra landingsområdet, det klemmes, hoies, store, ekte brede smil brer seg både i glede over andres seier og egne. Et flott syn! Seint ute som vi er, fikser Noah og Beth noen kasser med fish and chips, og vi momser i oss, mens det blir klart at ikke alle kommer med i dag. Det er blitt kveld, det skyer over, og tida løper fra oss.

Så her sitter undertegnede og skal med 5 andre prøve å få ro i sjela før i skal hoppe i fallskjerm i morgen tidlig. Det gjenstår å se hvordan det går…

Denne gangen er bildene på facebook- studer oss gjerne nøye.

Sweeeet as Bro.. Great!!!