I Outbacken er det ikke snakk om å sove bort dagen. Allerede før solen sto opp ble vi vekket av vakker musikk under en stjerneklar himmel. En noe trøtt gjeng fikk i seg frokosten, fylte opp vannflaskene og dro i vei til Kings Canyon. Å gå tur her oppe sent på formiddagen er ikke bare for varmt, det er forbudt på grunn av ekstrem hete. Da er det godt å vandre opp trappene mot toppen noenlunde avkjølt. Å gå langs kanten av denne naturlige revnen i jordskorpen gjør det fristende å liste seg ut på kanten og kikke ned. Men regelen var klar: to meter fra kanten – minst.

3

4

Henda i været! En sprek gjeng har nådd toppen! Fornøyde med dagen så langt, og den hadde knapt begynt!

6 2 7

Outbacken var uvanlig grønn i år på grunn av store mengder regn. Dette gjorde kontrasten mellom de jernrøde fjellformasjonene ekstra slående.

IMG_4715

IMG_4744

Også her var det flust av små, koselige kryp som vi ikke møter på i norsk natur!

IMG_4779

Det var tidvis ekstremt varmt i Outbacken; opp mot 36 grader. Da er det godt med en tur til det lokale bassenget, som var herlig avkjølende. Dot painting i skyggen var heller ikke dumt. Flere ble sittende lenge og finpusse på sine små kunststykker. Og på slutten av økten satt vi igjen med flere virkelig gode arbeider!

IMG_4787 IMG_4788IMG_4766

Kristina viser frem sine badekunster!

IMG_4772

Volleyball i bassenget er ikke feil etter en lang fjelltur!