Å våkne opp til egg og bacon midt ute i outbacken er aldri feil. Vi var så heldige at vi fikk sove helt til 07.15 i dag, men da hadde vi (Signe Kristine og Iven Kristina) allerede vært våkne i en time for å få med oss den fine soloppgangen.

Det var en rolig morgen ettersom at dagens eventyr skulle foregå i nærområdet. Kl. 09.00 ble vi hentet av de lokale aboriginerne Sadie og Vera. De skulle vise oss noen av de hellige stedene i Lilla. Vi jentene var så heldige å få komme inn i en kvinnehule hvor vi ble fortalt historier og ritualer som bare er for kvinner. Guttene måtte stå langt utenfor for å ikke høre noe. Vi endte opp ved deres hellige vannkilde. Der satt vi en god stund og slappet av i skyggen, noe som passet bra ettersom gradestokken vippet mot 40.

6

5

IMG_4803

 

IMG_4816

Til lunsj i dag ble vi servert et typisk australsk måltid, nemlig kjøttpai. Den var god, smakte litt som kjøttboller med butterdeig rundt. En del av de voksne aboriginerne i Lilla kom også å spiste sammen med oss.

Etter lunsjen vendte vi nesen mot barneskolen i Lilla. Den lå bare noen få minutter unna campen vår. Der møtte vi en klasse på 14 stk. Alle i forskjellige aldere. Vi sang og spilte for dem og lærte dem litt om Norge. I tillegg lærte de oss noen aboriginske leker. Barna var kjempe søte og vi koste oss mye sammen.IMG_4823 IMG_4825

Etter noen varme timer i sola med barna kjørte vi igjen ut til resorten hvor vi fikk kjøle oss ned. Tilbake til campen slappet vi av, spiste god grillmat og koste oss rundt bålet den siste kvelden vår i Lilla. Mette på inntrykk gikk vi atter en gang til sengs under den fantastiske stjernehimmelen.1

2

3