Ah! Det er sjelden feil å komme seg ut i båt. Lørdag dro vi på elvecruise med hjuldamperen Georgia Queen.

Donut og kaffe til frokost gjorde kanskje litt susen for noen, for de fleste ikke.. Vi lar oss stadig forbause over sukkerinntaket til amerikanerne, og kan melde ifra om at vi nok ikke har blitt helt amerikanisert i matveien enda. Våre missourianske sjåfører, derimot, fikk vann i munnen da Krispy Kreme doughnuts ble nevnt. Vi fryder oss med dem, men i vårt stille sinn gleder vi oss til brødskiver og knekkebrød fra matsalen på Borg. Når det er sagt: det USA-ske kjøkken briljerer når det kommer til varm lunsj og middag, og vi spiser svært godt her.

Bildene fra i dag er fra en nydelig tur på Savannah River. Resten av dagen har vi hatt fri, bortsett fra ei samling på ettermiddagen med Ord for dagen ved Tina og Simen, og elevpresentasjon om media i USA, ved Anne-Helene. Vi er stolte av elevene våre, som virkelig har satt seg inn i livet og samfunnet «over here» på forhånd.

I morgen er det søndag, og vi går til kirke. Vi har høye forventninger når vi vet at vi skal få besøke den eldste afroamerikanske kirken i Nord-Amerika. Det kan bli liv!

God helg, from all of us till all of you!