Skrevet av Karoline og Jay.

Dag 4 (5.3.15) – Vokal New York New Orleans

For en dag!

Etter at vi våknet til hva de kaller en snøstorm her i USA ble planene endret og vi kjempet oss ut i kulden og over til Central Park. Der ligger det en liten, koselig kafé som heter Le Pain Cuotidien hvor vi fikk nystekt brød med deilig økologiske syltetøy og sjokoladepålegg i alle varianter. Vi spiste oss gode og mette før vi trosset oss ut i kulden igjen.

Vi kjempet oss videre til Naturhistorisk museum og gikk oss vill i de store labyrintene med dinosaurer, dyrearter, unniverset og mye mye mer. Her burde vi rett og slet hatt mere tid!

Hvem skulle tro at man blir så sliten av å være på et museum? Slitne ble vi hvertfall, så vi dro hjem for å lade krefter til kveldens opera. Vi spiste pizza i leiligheten og fikset oss så godt vi kunne med tanke på at vi skulle på verdens fremste operascene.

Hoffmanns eventyr var den utvalgte operaen, og den var helt fantastisk. Den varte over tre timer, men det merket vi ingen ting til. Tiden fløy blant de høye tonene og flotte duettene. Det var vår første gang på opera, og det var helt sikkert ikke vår siste. Det var noe alle burde oppleve.

En uforglemmelig dag!