Straks etter påske er hele reiseskolen ute på de lange reisene. Vi har da to grupper i Australia, en gruppe på New Zealand, en i Sør-Amerika, en i USA, Reise Bo og fritid skal til Island og Spania, og afrikagruppa får med seg både Kenya og Tanzania. Denne siste gruppa reiste alt 17. mars og får ekstra lang reise med afrikansk påskefeiring i år.

Reiseskolen er mye mer enn den lange reisen . Vi er flinke til å bruke nærområdet vårt og vi ligger godt til, midt i fjordlandskapet på Sunnmøre, med Ålesund sentrum 20 minutter unna, Stranda skisenter når vi på 45 minutt og kremen av Sunnmørsalper er innen rekkevidde på våre dagsturer. Filmen Trym har laget viser deg litt av alt dette.

I tillegg til alle spektakulere naturopplevelser og aktiviteter ute, har mange fått med seg spennende valgfag som sushi, dykking, klatring, maling, keramikk og mye mer. Og vi har seminar og fellesprosjekter. Hele skoleåret skal være en reise for livet.

Følg med gruppene på tur! Så sant de har nettdekning til det vil de oppdatere bloggene med fortellinger om den lange reisen:

Afrika Mangfold 2016

Australia Backpack 2016

Australia Multisport 2016

Friluft New Zealand 2016

Reise, Bo og Fritid 2016

Sør-Amerika Xplore 2016

USA Travel Study 2016

Reisegruppene legger også ut bilder på instagram merket #borgfhs og innlegg på www.facebook.com/borgfhs.

Hovedsiden til Borgund Folkehøgskole finner du her.

Du kan manøvrere mellom bloggene, linjesidene og Borghovedsiden i menyen øverst i bloggen. Klikker du i logoen øverst i en reiseblogg, kommer du til oversikten over alle blogginnleggene i den aktuelle reisebloggen. God reise sammen med oss!