Avreise til Sydney fra Port Stephens klokka åtte om morgenen. Det tok oss tre timer i buss å komme oss dit. Da disse var tilbakelagt befant vi oss utenfor Hillsong.g Church. Her deltok vi på Gudstjeneste Det var en kjempefin opplevelse for oss å ta del i en gudstjeneste i et av verdens største kirkesamfunn der det oppstod. Her var det mye trøkk i sangen og mange hadde nok ikke vært med på en slik Gudstjeneste tidligere. hillsong

Da møtet var ferdig kom vi oss til hostellet hvor vi skulle bo. Hostellet lå veldig sentralt og det tok bare 10 minutter til vi befant oss på kaja midt mellom operaen og Harbour Bridge.Foran operaen danset vi skoledansen. Resten av dagen ble brukt til å se seg om i denne vakre byen.

utsikt operahuset

Neste dag delte gruppa seg i to. Den ene gjengen dro i dyrepark, mens den andre tok en tur til Manley Beach, en liten halvtimes fergetur fra sentrum. Manley var kjempefint, med butikker, restauranter, cafeer og en lang strand med store bølger og gode surfere. Det er lett å bli imponert etter å ha prøvd selv. Manley var også stedet hvor de fleste fikk shoppa det de skulle.

sjiraff dyrepark 2

 

Skrevet av Levi