Skrevet av Katerina og Karoline

Vi har kommet til turens første søndag, og det betyr selvsagt en tur til Sjømannskirken i New York. Her sang vi under gudstjenesten og hadde en liten minikonsert etterpå. Det var en liten koselig kirke med veldig koselige mennesker som ønsket å vite om hva det var vi drev på med i denne flotte storbyen de hadde forelsket seg i. Det var en fantastisk norsk stemning og vi satte alle pris på å komme til et sånt sted etter en hektisk uke ute i byen.

 

For å oppleve den typiske New Yorker stemningen dro vi over til Brooklyn for å dra på Brooklyn Flea market. Her kunne du kjøpe alt fra skinnbvesker fra 20- tallet, til armbånd laget av LP plater og mye mye mer. Hallen krydde av hva vi nordmenn vil kalle hipstere, og vi gikk rundt med store øyne for å prøve å få med oss alle de forskjellige tingene.

 

Etter hvert ble vi delt og noen av oss gikk en tur i nærområdet for å se hva Brooklyn har å by på. Inntrykket ble vel at denne delen av Brooklyn ikke kan sammenlignes med Upper East Side. Den andre gruppen gikk i etasjen over til en Food Cort. Her var det  høy musikk og masse mat som vi ikke kunne tenke på å spise i Norge (veldig god da).

 

Vi dro videre til Williamsburg for å oppleve denne delen av byen. Noen var slitene så det var en gruppe som dro hjem og bestilte pizza og koste seg, mens den andre gruppen dro på en vegetarisk restaurant. Her møtte vi en norsk fotograf ved navn Katrine Wessel som flere av dere garantert har hørt om.

 

Sjømannskirken Flea Market Pizza OLYMPUS DIGITAL CAMERA