Hola!

Akkurat nå sitter en reiseklar og spent gjeng og diskuterer pakking og det siste praktiske til turen. Alt begynner å bli klart, og nå er det kun snakk om noen få dager til hele klassen sitter på flyet til Solens land, Peru!

Det er mye som skal oppleves på de 22 dagene vi har der borte, og Per og Anders har lagt opp en actionfylt og interessant reiserute for oss:

Mandag 2. mars: Vi reiser fra Vigra, og etter en mellomlanding i Amsterdam er vi på vei til Peru.

Tirsdag 3. mars: Vi er i Lima de første dagene, og skal lære å paraglide.

Onsdag 4.mars: Tandemflygning over Lima for alle i dag.

Torsdag 5.mars: Arequipa på 2300 moh er neste stopp og dit kommer vi oss med buss.

Fredag 6.mars: I og med at hele natten ble tilbragt på buss, tar vi en rolig dag med by-sightseeing i Arequipa.

Lørdag 7.mars: Vi skal få innblikk i NLM sitt arbeid i Peru, og skal besøke ungdomsklubben til kirken som holder til på en skole NLM driver.

Søndag 8.mars: Nå skal vi videre opp i høyden, her går veien videre til Puno på 3800 moh.

Mandag 9.mars: Titicacasjøen og sivøyene er destinasjonen i dag. Her skal vi tilbringe hele dagen og besøke forskjellige øyer.

Tirsdag 10.mars: Nok en dag tilbringes på buss, for nå skal vi over i Bolivia.

Onsdag 11.mars: Vi skal ha et opplegg sammen med misjonsalliansen. Vi får et innblikk i noe av deres arbeid på Casa Alianza. Så skal vi en tur til Månedalen og kjøre firehjuling.

Torsdag 12.mars: I dag skal vi bevege oss fra 4700 moh til 1100 moh. Dette foregår på sykkel ned «The worlds most dangerous road».

Fredag 13.mars: Enda en dag i La Paz med opplegg sammen med misjonsalliansen. Vi skal besøke et fotballprosjekt, en helsestasjon og et ku-prosjekt i tillegg til et av skoleprosjektene misjonsalliansen har. Ned fra El Alto tar vi taubane for å se La Paz fra sin beste side.

Lørdag 14.mars: Tilbake til Peru og Juliaca i dag.

Søndag 15.mars: Videre til inka-hovedstaden Cusco i buss.

Mandag 16.mars: Reisen opp til Machu Picchu begynner i dag. Fremkomstmidlene er buss og sykkel.

Tirsdag 17.mars: Vi skal gå i ca. 6 timer og ved ankomst til Santa Teresa venter varme kilder på oss.

Onsdag 18.mars: Fortsetter på reisen opp til Machu Picchu, i dag skal vi forflytte oss med zipline og til fots. Avslutter dagen i Aguas Callentes som ligger rett under inkabyen.

Torsdag 19.mars: Storslåtte Machu Picchu skal oppleves og betraktes fra alle kanter, til og med ovenfra på Huayana Picchu. Samme kveld tar vi toget tilbake til Cusco.

Fredag 20.mars: I dag er det Action Valley, med adrenalin, sug i magen, glede og latter på planen. Kanskje det og blir et strikkhopp eller to?

Lørdag 21.mars: Vi tar fly fra Cusco til Puerto Maldonado, og blir fraktet med elvebåt inn i Amazonasjungelen.

Søndag 22.mars: Jungelsafari er dagens aktivitet, og også et besøk på Monkey Island.

Mandag 23.mars: Elvebåten frakter oss tilbake til Puerto Maldonado og vi tar et fly videre til Lima.

Tirsdag 24.mars: Siste dagen i Peru! En gjeng drar videre til Ecuador, ei drar til USA og resten skal nyte påsken hjemme i Norge.

Onsdag 25.mars: Mellomlanding i Amsterdam hvor alle da drar videre hvert til sitt.

10672077_10152325142376778_8004112574196142277_n

Veldig lite gjenstår nå før vi er på vei, men litt i-siste-liten handling på Moa og Kiwi blir det vel. Samtidig er det en viss konkurranse om hvem som pakker lettest her i klassen, med blant annet to som er veldig ivrige på å vinne det. Følg med for å se hva som skjer på tur, og hvem som pakker lettest!

Hasta luego!