I dag fikk vi endelig sove lenge… til halv åtte altså. Vi var ved Murray-elva i nitida. Etter litt soling og masse solkrem, startet vannsportaktivitetene. Første ting ut var waterboard, som ikke gikk særlig bra p.g.a. kombinasjonen av vanskelighetsgraden og lite erfaring. Men tuben gikk mye bedre og det var mange som prøvde seg alene eller to og to.

DSC_0381

En sen lunsj metta godt for de solstekte kroppene våre og ga oss mer energi til å være mer i vannet. Vannski var neste prøvlelse og spesielt Lisa og Aida besto med glans. Dette var nokså overraskende, siden de bare hadde prøvd det en håndfull ganger før. Etter å ha tilbrakt ni timer ved elva, dro vi tilbake til overnattingsplassen med flere utslitte elever. Redge og Rychelle ordnet en nydelig burgermiddag, noe som ble «toppen på kransekaka» av dagen. Etter et innsiktsfylt ord for kvelden (OFK), legger vi oss nå tidlig.

P.S. Ved elva møtte vi på en stor ufarlig edderkopp og en ikke-så-ufarlig slange, men alt gikk bra og ingen kom til skade… Unntatt slangen, som ble et hode kortere.