Onsdag 15. mars landet vi i Melbourne, og tråkket inn på Australsk jord for første gang i denne omgang. Vi sjekket inn på et backpacker hostell, med tydelig amerikansk «Frathouse» preg. Dagen kunne en bruke på stort sett det en ville, og de fleste trakk seg til stranda og ble der til middag.

IMG_8461

En gjeng leide sykler og syklet langs strandpromenaden, til Brighton Beach for å se på strandboder med et kunstnerisk preg. Til middag hadde vi pizza i italiensk stil, noe de fleste kunne si seg enige i at var et utmerket valg.

IMG_8472IMG_4252IMG_8474IMG_8476IMG_4421IMG_8495IMG_8498

Når solen går ned i Melbourne kommer dvergpingvier til stranden for å sove, og dette måtte vi selvsagt få med oss. Derfor bar det ned til stranden etter middag hvor vi ventet på at solen skulle gå ned og pingvinene skulle komme. Vi så kun et par pingviner men gikk nok litt for tidlig, da mange var trøtte og hadde jetlag.

IMG_8523

Nå ble det en splittelse i gruppen hvor noen gikk hjem til hostellet, mens resten ble med ut for å oppleve Melbournes ville natteliv.

Altså bar det til japansk karaokebar. Det var en noe laber stemning i baren når vi kom, mulig fordi det var onsdag, men de man må anta er faste kunder var der og holdt stemningen så godt de fikk til. De var lite imponerte av alkoholfri ungdom på backpacking, dette var et vanskelig konsept å forstå seg på.

IMG_4426_2

Men på tross av dette hadde vi en herlig kveld på karaokebar, hvor mange av elevene var oppe på scenen og sang. Alt i alt var dette en fantastisk første dag i Australia.