Hola fra Peru

Da er dag to her i Lima snart omme. Og for en dag det har vært! Endelig er vi full gruppe, nå som Agnes også har ankommet.

Vi startet dagen med paragliding, men denne gangen foregikk det 300-400m over bakken i fjellene utenfor byen. Vi hadde gleden av å bare være passasjerer og nyte turen, da vi hadde tre dyktige instruktører med oss. Vilde var første mann ut, og fikk en pangstart med triksing og mye fart. Dette fikk flere erfare, og Jonas fikk oppleve ekstra heftig triksing som sistemann da instruktøren virkelig skulle vise seg frem. Men andre(undertegnende) fikk en litt roligere tur, som resulterte i at instruktøren landet i en tomatåker, og ikke nok med det fikk vi bonden etter oss da vi klarte å knekke flere planter. Per kom da med den geniale vitsen at vi hadde klart å få til Idunn tomatketchup her i Peru også. .. Saxvik klarte også prestere å si at hun elsket instruktøren på spansk.. Med andre ord, vi hadde en fantastisk opplevelse!

Resten av dagen har noen vært på stranda mens andre (kremt, guttene) har fått treningsøkta unnagjort. Vi spiste så middag på en kjempefin restaurant med veldig god mat, der vi hadde en mindblowing utsikt utover havet. Derfra hadde vi gleden av å se en kjempefin solnedgang, med paraglidere flyvende over hodene våres.

På kvelden fant de fleste av oss ut av at vi skulle dra å se fontene-showet i Lima. Vi ble plukket opp av Taxier og fikk en skikkelig innføring i Peruviansk popmusikk av sjåførene #GØY!

Det skal også nevnes at vi har innført vårt eget tabbeplagg, og det var Lise som hadde æren av å bære den uhyrlige stygge hårbøyla gjennom dagen etter noen brutale basketak med de kraftige bølgene på stranda. Vi har hatt en fantastisk dag to, og er klare for surfing og 16 timer nattbuss i morgen.

-Idunn S

IMG_7289
Dinner with a view