Vi er fremme!
Etter en lang flyreise til Lima, var vi raskt opp i luften igjen. Vi startet dagen rolig med god frokost som inneholdt MASSE god frukt! Agendaen i dag var paragliding!

Bussturen til ørkenen hvor vi skulle få paraglide var noe for seg selv og i god peruansk stil. For å illustrere var det en del tuting, lite sjekking av blindsone, tørre gater, fargerike bygninger, fulle busser og en del blikk fra de lokale.

Når vi kom fram ble vi møtt av fire instruktører som virket alt for avslappet. Her hadde vi rett. Vi fikk underkant av tre minutters instruksjon av hvordan paraglidingen skulle foregå. Du tenker sikkert at dette er galskap og at vi burde få en bedre innføring, men paragliding viste seg i å være «Muy facil»!

Ord som vi har brukt til å beskrive paragliding er avslappende, mestringsfølelse, frihet, adrenalin, fugl, konsentrasjon, spennende & litt nervepirrende.

Da alle hadde fått paraglidet to ganger var det tid for klassebildet på toppen med pickup-trucken til instruktøren. Alle sto/satt baki lasteplanen, noen oppå taket, da instruktøren begynte å kjøre sakte men sikkert nedover. De på taket rakk heldigvis å hoppe av før bilen kjørte i full fart nedover åsen. Fulle av adrenalin og mestringsfølelse var vi alle veldig fornøyd med turens start.

Senere på dagen var det tid for å kjøpe sim-kort, noe som viste seg å bli to timer venting i kø. Humøret var likevel raskt på topp igjen da vi fikk nydelig solnedgang over Stillehavet etterfulgt av deilig buffet. Vi fikk blant annet smake peruansk mat og enda mer frukt dyppet i sjokoladefontene.

Etter mye inntrykk og et snev av jetlag så er sengen like rundt hjørnet, og vi lader opp til morgendagens aktiviteter.
Lima har gitt oss en luftig start på turen og vi har fått mersmak! Peru og Bolivia – BRING IT ON!

Marianne & Frida