Av Levi og Brage

Med en rolig joggetur startet vi dagen; eller i alle fall de fleste multisporterne som kom seg opp av sengen. Mange finner seg selv trøtte og slitne etter dager med mye gøy og strabasiøse aktiviteter. Derfor er det ikke alle som orker å dra seg selv ut av rommet klokka syv om morningen for å trimme musklene vi i multisport priser.

Frokosten i Australia er som tidligere nevnt full av peanøttsmør og syltetøy. Ikke stort mer å si om det. Før lunsj stakk vi til et vannhull med deilig, kjølig badevann og skilpadder. Levi tenkte lenge og vel på om han skulle ta en baklengs salto, han endte opp med å la være. Steinene rundt var litt for lave til å ta backflip fra.

DCIM100GOPROGOPR3619.

Senere møtte vi alle opp på en gresslette utenfor «Airlie Beach State Highschool». Vi skulle spille Ultimate Frisbee. Bjørn har blitt veldig flink på presise korte kast, så med liten margin slo de toppløse de skjortehavende med et par poeng. Både Levi og jeg stod overrasket på den tapende siden. Med en rolig piruett og et jubelhyl kaster Rose frisbeen i bakken og skårer det siste avgjørende målet. Brage leder ann i en noe svett gange i lende hotellet, med en noe sur mine preget av tap finner han bassenget og kaster seg inn. Ingen av jentene liker å trene i badetøy; så de må først opp på rommet for å skifte før også de kan hoppe inn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 3 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I morgen dundrer bussen vår videre til Great Keppel Island!