24.02.18- Reisen fortsetter
Flyreisen fortsetter, og vi flyr videre fra Doha 01:30. Turen går da til Nairobi, før vi flyr videre til Kisumu 12:30. Til tross for en lang reise og slitne folk er stemningen fortsatt god idet vi ankommer Kibera, spente på det som venter oss. Dennis, Dennis og Peter møter oss på flyplassen. Flaks for oss er det få navn vi må huske, da det både er to Dennis og to Peter som skal være med oss på turen. To av ansiktene var også kjente, da Peter var med oss på klasseturen tidlig på året, og Dennis var stipendiat i fjor.
Vi ankommer stedet vi skal bo, og vi blir positivt overrasket av standarden vi møter. Ato, Marlene, Ingrid og Elise bor med Peter, da det ikke var plass til alle i huset. Vi møter fort vår første Afrika-struggle, da det fort blir tomt for vann. Etter en dusj var det dermed ikke nok vann til å skylle ned toalettet, noe som ikke er så gunstig etter en så lang flyreise, mer forklaring trengs vel strengt tatt ikke. Vi fikk også vårt første møte med puppety-crewet som vi skal jobbe med for å lage vårt eget dukkeshow. Senere fikk vi også vårt første møte med lokalbefolkningen, noe som ble en morsom opplevelse for både oss og dem. Boksen går, rødt og grønt lys og har’en slo an, og det ble tydelig at vi ikke er de første som har kommet på disse lekene.

Ettersom alle var slitne etter den lange flyturen, ble det tidlig kveld på denne gjengen. Dette ble også vårt første møte med myggnettingen vi skal bli veldig godt kjent med ila. turen. Takk for oss!
Nora og Tarald