Hvem passer linjen for?

Australia Multisport passer for deg som ønsker et aktivt år med varierte idrettsaktiviteter innen- og utendørs. Du får tilbud om en reise til flotte Australia der vi reiser langs østkysten og ender opp i Sydney. På veien skal vi besøke det verdenskjente korallrevet Great Barrier Reef. Vi skal surfe på noen av verdens beste strender og besøke lokale australiere.

Sentralt innhold i linjen:

Aktiviteter: Vi ønsker at du skal kjenne få bli kjent med et spekter av idretter. Det vil være surfing, ballspill, skihopp i plastbakke, frisbeegolf, kano, alpint, Padel, klatring mm.

Teambuilding: Vi ønsker å bygge ett godt klassemilø. Gjennom året får dere ulike utfordringer, som dere skal løse sammen som gruppe.

Turforberedelser: Vi forbereder oss på den spennende reisen gjennom å lære mer om Australias kultur og historie. Miljø og bærekraft er også en del av undervisningen.

 

For Australia Multisport har vi lagt inn et valg om å bli med på reisen til Travelstudy Active Europe i stedet for turen i Australia. Dette er aktuelt hvis du ønsker å få med deg det idrettsfaglige innholdet på linja i Norge, men en rimeligere og noe mer kortreist reiseperiode.

Kjenn på glede og mestring ved å være i aktivitet sammen

Må man være topptrent for å være med?

Nei. Det viktigste er at du har et ønske om å utforske det ukjente og er glad i litt utfordring.

 

El Capitan
.
.
.
#yosemitenationalpark #fhsliv #afhsbackpackpåtur #afhsbackpack #alesundfhs #folkehøgskole
📸 aidafoto.no
alesundfhs folkehogskolene
...

24 0

Stisykling i Squamish er en opplevelse for livet!
Satsingen på stisykling i British Columbia er størst i verden og episenteret i provinsen er Squamish.
Vi brukte en dag på å smake litt på gullstandarden i stibygging. Flytstien Half Nelson ble det mange runder på. 11 minutter men ren fornøyelse!
.
.
.
#alesundfhs #alesundstc #fhsliv #friflyt #stisykling #squamish #halfnelsonsquamish #sorca
...

16 1

Takk for nå vakre Ericeira. Jeg kommer tilbake!
#ericeira #portugal #ilovemyjob #fhslærer #enreiseforlivet #alesundfhs
...

24 0

En video fra den lange reisen til California✈️🇺🇸
folkehogskolene alesundfhs #fhsliv #linjetur #afhsbackpack #alesundfhs #folkehogskolene
...

2 0

Studietur

Vi ønsker at alle skal ha økonomisk mulighet til et folkehøgskole år hos oss. Vi tilbyr derfor to valgmuligheter for studieturer på noen av våre linjer med lange studieturer. Du kan velge den ordinære turen med din linje eller velge å bli med vår rimeligste reisemålstur, nemlig reisen til linjen Travelstudy Active Europe. Om du velger Europaturen følger du Australia multisport sitt opplegg i Norge, men reiser på studietur til Europa.

Videre er vi på studiereise 11 dager i november der hovedturen går til Israel og Vestbredden. Her har vi også lagt opp et billigere alternativ; en rundreise i Sør-Norge.

Alternativ 1: Studietur til Australia

I løpet av en måned i Autralia skal vi bli godt kjent med østkysten av Australia. På turen skal vi besøke det verdenskjente korallrevet Great Barrier Reef, samt prøve ulike aktiviteter og idretter som surfing og havrafting. Vi skal bli kjent med lokale australiere, samt få til et møte med Australias urbefolkning aboriginerne. Gjennom møte med mennesker, kultur og dyreliv får du et unikt innblikk i dette fascinerende landet. Turen startet nordøst i byen Cairns og avsluttes i verdensmetropolen Sidney.

Alternativ 2: Studietur i Europa

Travelstudy Active Europe-linjen vil utvikle en ny Europareise hvert år. Denne reisen blir så gjort valgbar for reisemålslinjene våre slik at du kan følge den linja du ønsker når vi er i Norge og samtidig få glede av et rimelig og miljøvennlig hovedreise.

Linjelærer


Jan Kristian Behrentz

Jan Kristian liker en aktiv hverdag med ski, sykling, gåturer og fotball. Brenner for at elevene skal kjenne mestring og livsglede gjennom idrett og friluftslivsaktiviteter.

Utdanning:
Bachelor i idrettsvitenskap med fordypning i fotball, coaching og idrettspsykologi fra Norges Idrettshøgsskole.. Master i kirkelig undervisning og har studert tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid med seks måneders praksis i Uganda.